Supraveghere video

Sistemele de supraveghere video sunt soluțiile recomandate în cazul în care doriți să vă protejați afacerea sau proprietatea și familia. Echipamentele de supraveghere vă ajută la combaterea infracțiunilor, furnizându-vă în același timp informațiile necesare procesului decizional. Vizion Security vă oferă o gamă largă de soluții de supraveghere video care vă permit protejarea și controlul zonelor dorite, precum și accesul la sistemul central de monitorizare sau la sistemul din alte locații, în funcție de necesitățle Dvs.

 

Un sistem de supraveghere video este compus din totalul de subansamble interconectate – simple sau complexe – care asigură supravegherea zonei selectate în timp real.

Sistem Supraveghere

 

De regulă un sistem se compune din:

  • camere de supraveghere;
  • monitor;
  • sistem de înregistrare/stocare;
  • conectică și alimentare.

 

Există mai multe tipuri de sisteme de supraveghere dintre care merită menționate:

  • Sisteme cu camere de supraveghere fixe;
  • Sisteme cu camere de supraveghere mobile (Speed Dome);
  • Sisteme cu camere de supraveghere tip rail;
  • Sisteme cu camere de supraveghere pentru aplicatii speciale.

Soluții de supraveghere pentru zone de dimensiuni mici și medii.

Soluții de supraveghere video recomandate pentru magazine mici, precum tutungerii, farmacii, magazine de telefoane mobile și accesorii pentru electronice, baruri și restaurante mici, magazine alimentare și nealimentare, magazine de haine, de echipamente sportive și de cosmetice, dar și magazine de bijuterii și alte obiecte prețioase.
Sunt soluții pe care vi le propunem pentru a menține securitatea personalului și a clienților, precum și pentru monitorizarea tranzacțiile și activitățile din interiorul și exteriorul magazinului, în paralel cu prevenirea și detecția furturilor.
Accentul se pune, în cazul acestor sisteme, pe zona de vânzări și pe vitrine. Unul din avantajele majore ale acestei soluții este accesul la sistem în timp real sau de la distanță, de pe orice smartphone sau tabletă.

Exemplu de amplasare

Exemplu de amplasare

Soluții de supraveghere pentru zone urbane.

Nevoia de a asigura un climat de siguranță în zonele urbane și suburbane este din ce în ce mai mare, astfel că instalarea unui sistem fiabil de supraveghere video a devenit o necesitate. Scopul principal al unui sistem de supraveghere video urban, ca și în cazul sistemelor pentru spații mici și medii – este să acționeze ca mijloc de intimidare împotriva comportamentului perturbator sau chiar criminal. În cazul unui astfel de comportament, datorită sistemului de supraveghere, se poate interveni pentru a opri la timp acțiunea pertubatoare și pentru a limita daunele.

Materialele prezentate în această pagină sunt strict cu caracter informativ. Pentru detalii și informații detaliate legate de sistemele de supraveghere video vă rugăm să ne contactați la nr de tel. 0770.208.867 sau utilizând formularul de contact de pe pagina noastră.